Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU LI NA VRIJEME?

Ukrajincima stiže moćno oružje, ruski stručnjak: Tenkovi će nam prouzročiti veliku štetu

26.01.2023.
u 19:35

Američki i njemački tenkovi, koje su dvije zemlje pristale isporučiti Kijevu, tema su i na ruskim kanalima, a o njima izvještavaju prilično objektivno, uz dozu svojeg folklora spominjući da će se oni sada boriti protiv njemačkih Leoparda kao što su se njihovi djedovi borili protiv Tigera i Panthera.

Komentara 66

DU
Deleted user
19:44 26.01.2023.

Bit će čupavo rusima i ovako su u defanzivi od ljeta...kao svi moralni i normalni ljudi nadamo se brzom oslobođenju Ukrajine od ruskog agresora i trajni mir za oba naroda...naravno sudski epilog za kriminalnu skupinu Wagner barem ovaj manji dioio koji je preživio.

ZI
zinegoid
19:42 26.01.2023.

mora da su negdje pretrpjeli strašne gubitke kada udaraju raketama. tako su radili i srpski zločinci na ovim prostorima

DU
Deleted user
21:21 26.01.2023.

Imam osjećaj da priprema za taj rat ide u etapama. Pripremaju se jedni, ali pripremaju se i drugi, a u svakoj etapi je raznovrsnije oružje za razliku od prethodne etape. Na što će to izaći, Bože sačuvaj. Kao da taj rat treba za nešto, tako to izgleda. Jer, nažalost, mirotvoraca nema niti na vidiku. Niti jednog jedinog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije