Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrajinci su kolateralne žrtve domaćih političkih obračuna te Milanovićeva i Plenkovićeva rata

05.12.2022. u 09:05

Očito je u Saboru najiskrenija bila Katarina Peović kad je bila sudržana kod glasovanja o saborskoj rezoluciji o Ukrajini. Jer čemu ta parada u Saboru, čemu pljesak Zelenskom ako se drugog dana sve to zaboravi

Komentara 14

ST
stefj
09:20 05.12.2022.

Ispada da je oporba ovaj put u krivu, da ih je Milanović doveo pred gotov čin - glasajte za ili protiv mene. Odbijanjem stavljanja potpisa na odluku o obuci zapravo je započeo predizbornu kampanju, te će vidjeti na koga može računati na slijedećim izborima... Ukrajina je tu kolateralna žrtva, nije lak izbor ili Milanović ili Ukrajina... Ovo će biti u rangu izlaska SDP-a iz sabora kada se glasalo za neovisnost Hrvatske, još jedna etiketa na dijelu političkih opcija...

KO
koraknaprijed
11:57 05.12.2022.

Ukrajinici su žrtva glupe opzicije Milanovica,Petrova,Grmoje,Bulja,Grbina,Ahmetovic,Oreskovic,itd,to je grupa propalica koja nema logicnog razloga zašto primaju svoje plaće pa se lijepo kao .ovno na cipele na svaku temu koja će im dati mali opravdanja za postojanje.

DU
Deleted user
11:28 05.12.2022.

Blago Ukrajini ako ovisi o dnevnopolitičkim kretanjima u Hrvatskoj......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije