Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne daju informacije
Povratak na članak

Ukrajinci optužuju: Rusi čine sistematski ratni zločin, oteli su čak osam gradonačelnika

Ukrajinsko Udruženje gradonačelnika tvrdi da je Rusija otela i zatočila osam gradonačelnika, većinom na okupiranom području, te ne daje nikakve informacije kakvo im je zdravstveno stanje i gdje se nalaze.

Komentari 8

FO
fortinaf
20:00 04.07.2022.

Prestanite cmizdriti i borite se ili se predajte.... Ovakve koji cmizdre najviše ne volim, zagade mi večeru...

VL
DU
Deleted user
10:47 05.07.2022.

Svako ko se bori protiv zapadnih interesa je ratni zločinac, terorista...

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:45 04.07.2022.

Znači nema odgovora na žestoku osudu iz EU?!

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:48 04.07.2022.

Kad su 'saveznici' napali irak, bez dozvole un-a, sadam husein, legalni i legitimni predsjednik države, je postao meta, cilj. I u čemu je sad problem, da rusi rade po istom principu, obrascu? 2003-e vam nije smetalo razaranje jedne suverene države od strane ekipe 12.000km daleko, a sad vam u glavi sve neki paragrafi, zakoni, uhovori5, sad najednom važi princip suvereniteta države, teritorijalnog integriteta.. Ajd shvatite da na nekom hipotetskom suđenju rusima zapadni sustav ne može na primjeru rusa presuditi nešto, ako su prije na iste optužbe protiv amerikanaca ti isti međunarodni sudovi se proglasili nenadležnima. Jedva čeka ekipa iz srbije, iraka, afganistana, sirije, libije, neki presedan pa da se naplate za američka razaranja. Smanjite doživljaje, ovo je samo završetak raspada sssr-a, ono što se moralo odigrati 92-e.

VL
Avatar Van_Helsing
Van_Helsing
18:59 04.07.2022.

@cuvarkuca: Ima... Odgovor je ..."uuuhhh, al nas zaboli neka stvar na njihove osude..." 😆😆

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.