Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinac piše za Večernji:

'Prije bi riječi Zelenskog zvučale čudno za čovjeka koji je četiri puta izbjegao poziv u vojsku. Sada zvuče iskreno'

15.03.2022.
u 14:43

Nedavno je izjavio: "Svaki pregovori imaju smisla. Svaka je riječ važnija od pucnja. Ako možete prvo reći, a zatim pucati, učinite to. Živim po ovim principima". A ove riječi sada nisu samo riječi Zelenskog, već cijele Ukrajine. I to su vrlo ispravne riječi. Sada je pozornost cijelog svijeta usmjerena na Ukrajinu. I jako je "cool" da pokraj ludih ruskih i bjeloruskih diktatora Zelenski izgleda kao normalna osoba kojoj je važan ljudski život.

Komentara 39

TA
Tackrla
14:49 15.03.2022.

Nema veze sto je izbjegavao vojsku ako je imao opravdani razlog poput recimo anemije :)

AT
atlantisind
14:57 15.03.2022.

Zelenski je naivcina koja je upala u Americku klopku i jedino ce Ukraina platiti najvecu cijenu .Amerika ce profitirati na veliko.

DU
Deleted user
15:29 15.03.2022.

Razmišljam kakav je psihološki profil osobe koja nema nikakvo političko iskustvo a upusti se u to da vodi državu, nikakvo vojno iskustvo a vodi rat. Nisam sigurna da li je u pitanju hrabrost ili nedostatak osećaja odgovornosti, znam zasigurno da se ja ne bih usudila da radim to što ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?