Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ukrajina poručuje: Hvala, Hrvatska!

Go2Digital
Foto: Go2Digital
1/5
06.06.2023.
u 14:57

Najoriginalnija videočestitka povodom Dana državnosti

Postoje priče u kojima ne pobjeđuje uvijek dobro. Priče koje nemaju holivudski sretan završetak. U kojima se glavni junaci bore protiv nadmoćnog neprijatelja i iako se čini da je poraz neizbježan, oni ne odustaju i ne posustaju.

Ali ponekad nas život iznenadi. Tada nemoguće postane moguće. Ponekad se pokaže da David može pobijediti Golijata. Ovo je takva priča. Priča o narodu koji ne odustaje. O narodu koji okružen crnilom i tugom uspijeva pronaći razlog za zahvalnost. Koji ne zaboravlja prijatelje i sve što su za njega učinili. Sve što još uvijek čine i sve ono što tek slijedi.

Ovo je priča o ukrajinskom i hrvatskom narodu koji dijele sličan životni put. O suosjećanju koji iskazuju i razumijevanju koje ih povezuje. Ukrajina je prepoznala prijatelja u hrvatskom narodu i odlučila nam se zahvaliti na najoriginalniji način, videočestitkom povodom Dana državnosti. Hvala, Hrvatska! ispisano je velikim slovima na 363 ekrana u 31 hrvatskom gradu. Poruka je to koja je građanima Hrvatske prenesena putem Go2Digital digitalnih ekrana.

Foto: Go2Digital

"Hvala, Hrvatska!", to je naša poruka Hrvatskoj povodom Dana državnosti. Zahvaliti ne znači samo odgovoriti na učinjeno dobro. Zahvaliti znači stvoriti zajednicu dobrote i biti sposoban obraniti slobodu. Zahvaliti znači pobijediti. Sretan Dan državnosti, hrvatski prijatelji!”, čestitka je koju je hrvatskom narodu uputio Vasilj Kirilić, Veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj.

Ukrajina i Hrvatska, bezgranično prijateljstvo koje koje poznaje, i priznaje, granice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije