Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKI UDARI

Ukrajina jeftinim i ubojitim dronovima nanosi ogromnu štetu ruskim rafinerijama

13.03.2024.
u 22:18

Ovo je lijep predizborni poklon Kijeva za Putina, analizira profesor Tonči Tadić

Komentara 29

HO
homofobic
23:45 13.03.2024.

Strateg stakor nije planirao da ce Ukrainci kod ruSSeka imati puno vise ciljeva za gadati nego ruSSi nadu u Ukraini! Stakor ima puno vise za izgubiti u sukobu unistavanja ekonomije a moglo bi mu se desiti slicno i sa civilnim zrtvama!

EJ
ejStef
00:56 14.03.2024.

Pa zapravo bilo je i vrijeme. Dugo je Rusija uništavala Ukrajinsku infrastrukturu, a njezina je bila netaknuta. Da bi Ukrajina bar donekle mogla parirati, treba isto raditi Rusiji, mada, realno, to nije moguće u istoj mjeri... Ono što može je bar donekle otežati opskrbu prvih linija i nešto malo naštetiti Ruskom izvozu energenata.

ST
strahimir
22:37 13.03.2024.

Bravo Ukrajinci, Slava Ukrajini, neka vas Bog čuva !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije