Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
geopolitička utakmica
Povratak na članak

Ukrajina je žrtva sukoba Rusije i NATO-a, a najkontroverzniju ulogu imala je Angela Merkel

Ukrajinci su 30. obljetnicu neovisnosti obilježili uz nimalo blistavu situaciju kako na geopolitičkom tako i na gospodarskom polju

Komentari 33

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:08 03.09.2021.

Kako god. Slava Ukraini! Krim je Ukraina!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:00 03.09.2021.

Ukrajina,Litva, Estonija, Latvija, Gruzija vs Rusija, Slovenija, Hrvatska, BiH, CrnGora, Kosovo vs Srbija, zna se tko se izivljava na nenaoruzanima

VL
SE
Serdar222
19:41 03.09.2021.

Da je Ukrajina imala mudru vlast, mogla je i sa Rusijom i sa Zapadom imati dobre odnose, držati se po strani od NATO pakta i od obje strane profitirati. Ovako su sigurni gubitnici,Krim je strateški prevažan za Rusiju da bi dopustili da se tamo ubaci NATO, a istok UK ostaće mjesto sukoba u koji se NATO neće aktivno uključiti pa taman da UK za prijeti otvorena ruska agresija. Ukri su se žestoko za... ali.

VL
IV
IvanSplit
16:19 03.09.2021.

Konacno jedan normalan tekst. Stalnim priblizavanjem Ruskin granican dogodilo se to sto jeste. Da su Ukrainci samo malo mislili danas bi imali cjelu zemlju. Natovci su obecali Rusiji da se nece siriti na bivse clanice Warsavskog ugovora. Rusija ih dugo trpila a kad su skinuli legalno izabranu vlast i Predsjednika Janukovica puklo je.Referendumom Krim glasova za ujedinjenje s Rusijom. Donjeck i Lugansk isto tako zabranit Rusima jezik i TV nece ic. U Ukraini zivi deset mijuna Rusa i sigurno petnest mijuna ukrainaca koji su za suzivot sa rusijom. i tu je tocka..Tako su mislili uletit u Gruziju pa im Rusija dala po nosu.Nikakav Nato i Mato tu ne moze nista. Na kraju tu je nastala KIJEVSKA RUS. . To su tri sestre RUS Bjel UA .Tako su mislili u Bjelorusiji sranja pravit gotovo je. Bjelorusija se sve vise veze sa Rusijom kako i ne bratski su narodi i prirodno je povezane sy te zemlje sa tisucama niti. . I svatko zeli zivit tamo di mu je bolje. Napr Krimljanin je iskljucena voda ostavili ih bez vode tj Ukrainske vlasti Rusija je napravila ogromne bazene dovela vodu.. .Napravila Krimski most dug skoro 20 km . Napravila infrakstruturu nove puteve bolnice skole ulozila 15 milijardi eura podigla cetri puta place. . I zato nitko da ne mjesa rat kod nas i agresiju Srbije, di su zarili i palili. Za razliku od Rusa di grade i prave. Vidili ste i sami Njemacka se sve vise okrece ka Rusiji Angela bila kod Vladimira ,slavili otvaranje plinovoda Sjeverni tok. Rus Bjelor UA bit ce zaedno opet.

VL
PL
@ploto@
15:07 04.09.2021.

U Ukrajini je izveden državni udar u režiji CIA.Soroša i ostalih alata američke imperijalne politike.Zar nije Victoria Nuland rekla tko će biti premijer i taj nije Ukrajinac,nego šestokrakaš Yastenjuk,pripadnik Scijentološke sekte. Predsjednik isto,kao i sadašnji premijer.Ukrajinci nisu dovoljno dobri da mogu voditi svoju državu.Ukrajina je bankrotirala i njoj nema pomoći.Da Rusi nisu vratilu Krim ,danas bi tamo bila američka baza.

VL
ST
stanoe
11:42 05.09.2021.

Ukraina nije zrtva sukoba Rusije i NATO pakta, nego je zrtva svoje gluposti. Ako se sukobljavaju Rusija i ANTO pakt Ukraina treba da je sa Rusijom. ZBog onih koji su se pokusali prodati zapadu i izdatyi Rusiju sada ga pusi Ukraina i pusice ga dugo jer je ruska tompusina podugacka a mnogo vise ovisi od Rusije nego Rusija od nje. Polako ce se rusi odvojiti od antirusa i pripojiti Rusiji, a poslije na onaj ostatak antirusije Rusija moze da urinira jer zapadu nece trebati, ono sto ostane uzece Poljska, Madjarska, Rumunija.

VL
Avatar Belski
Belski
13:37 03.09.2021.

Gdo ih je rinul va sukob s Rusijom, neka ih sada i vadi iz tog sukoba. A to su redom: SAD, UK, Francuska i Nimška. Na Republiku Krim moreju pozabiti kako god bilo, to je sada del Ruske Federacije. A istok Ukrajine će se još viditi. Da se vsi ne varamo, bude onako kako Rusija reče.

VL
FA
fajlpz
15:34 03.09.2021.

Glavno da je Plenki dao potporu sad Rusi drhte.

VL
Avatar Belski
Belski
14:29 03.09.2021.

Ohoho ... vidim kako je nikomu itekako dopušćeno vredjati i na osobnoj razini, a nikomu niti povisne činjenice nije dopušćeno iznositi.

VL
Avatar MAGArciRaus
MAGArciRaus
13:40 03.09.2021.

Ukrajina nije žrtva. Ukrajinu su vodili desničari na vlasti i provocirali Rusiju nekakvim NATO bazama uz Rusku granicu. Dobili su po pičici zasluženo i sad kmeče umjesto da podnesu to muški. Sa desničarima uvijek isto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.