Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinitelj nije uhvaćen

Ukradenog Isusa pronašli ispod mosta. Župnik o lopovu: 'Molili smo da dođe k sebi'

Foto: VGDanas
1/2
21.05.2023.
u 18:11

Lopov je preko posrednika javio lokaciju, a župnik moli građane da ga ne osuđuju.

Nepoznati počinitelj je između 16. i 17. svibnja u Lukavcu ukrao kip Isusa Krista s kapelice lokalne crkve, uzevši da mu je na križu ostavio samo ruke. "Molili smo nakon mise za počinitelja da dođe k sebi i molitva je urodila plodom. Preko posrednika je javio lokaciju gdje je stavio Isusa. Bio je u kanalu ispod mosta, blizu kapelice i društvenog doma u Lukavcu", rekao je župnik Majke Božje Fatimske u Lukavcu Josip Žagar za 24 sata

Župnik navodi kako je Isus sada na sigurnom u njihovoj crkvi te će, zajedno sa rukama, biti poslan na restauraciju. Žele ga obnoviti i ponovo postaviti na isto mjesto, a građane mole da ne osuđuju počinitelja. Policija je procijenila štetu na nekoliko tisuća eura jer se radi o starom umjetničkom djelu, napravljenom od lipovine.

>> VIDEO S križa ukraden Isus kod Velike Gorice, šteta više tisuća eura: 'To je žalosno'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar PravedniSrbin
PravedniSrbin
19:09 21.05.2023.

Ti samo dodji i predaj se a mi ćemo preko policije da te fino prebijemo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije