Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera

Ukradenim Audijem bježao policiji iz Osijeka prema Zagrebu

krada auta
Arhiva VL
04.10.2010.
u 09:04

Policijska ophodnja uhitila je N. M. (28) u ukradenom vozilu na cesti kod Miljevaca.

SLATINA - Samo nekoliko sati nakon što je u nedjelju u Osijeku otuđen osobni automobil Audi A6, osječkih registarskih oznaka, u vlasništvu H. A. (27), policija je kradljivca uhitila na lokalnoj cesti kod Miljevaca nedaleko od Slatine.

Dojavu o krađi od osječkih kolega PU virovitičko-podravska dobila je oko 15.40 sati, pa su na noge podignute sve policijske ophodnje. Odmah se posumnjalo da će se kradljivac kretati lokalnim, a ne državnim prometnicama, pa je na njima i pojačan nadzor.

Pola sata kasnije, oko 16.10, na raskrižju u središtu Miljevaca policajci su primijetili sumnjiv automobil. Kada je vozač na cesti uočio policijsku ophodnju, pokušao je Audijem skrenuti na poljski put i pobjeći, ali su mu policajci zapriječili put, uhitili ga i priveli u policijsku postaju. Utvrđeno je da je krađu počinio N. M. (28) iz Zagreba.

 

Komentara 5

QU
qube310
09:32 04.10.2010.

Bravo za policajce! I one što su ga uočili i one nadležne koji su pojačali ophodnje u kratkom vremenu!

AU
aurora08
09:49 04.10.2010.

hehehehehehehehe autom se nemoze bjezat hehehehehehehehee

OB
-obrisani-
10:34 04.10.2010.

UJEO SAOBRAĆAJCA ZBOG ZAUSTAVLJANJA (9) Send to friend Print Subota, 2. Oktobar, 2010.| Autor: SPLIT - Siniša V. (47) napao je i povredio policajca koji je kontrolisao saobraćaj. Policajac je zaustavio Sinišu još jednog muškarca i dve žene koji su se nalazili u automobilu. Za vreme provere dokumenata Siniša je počeo da viče i vređa policajca pošto ga je iznervirala provera dokumenata. Zbog vređanja policajac je odlučio da Sinišu privede, ali on je počeo da se opire hapšenju da bi u jednom trenutku čak ujeo policajca! U međuvremenu, pozvano je policijsko pojačanje pa je nasilnik, koji je odranije poznat policiji po podebljem dosijeu, uhapšen, a policajac je završio na hitnoj pomoći. Vesti: napad, policajac, ujed, saobraćajac, kontrola saobraćaja, ugriz ....................... hehehehe baš su smešni hrvati. šta još neće biti u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije