Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnici, javite se!

Ukradeni televizori pronađeni kod 67-godišnjeg provalnika

televizori
Foto: PU splitsko-dalmatinska
29.05.2015.
u 12:56

Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima, ali za dio pronađenih predmeta policija nema podatke o vlasnicima

Policija je objavila fotografiju ukradenih predmeta koje je pronašla kod 67-godišnjeg pljačkaša koji je tijekom prošle i ove godine provaljivao u kuće na području Marine i Vinišća kod Trogira i poziva vlasnike da im se jave. Naime, službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom kojeg sumnjiče da je počinio ukupno sedam kaznenih djela teške krađe na štetu više osoba.

Krao je televizore i drugu tehničku opremu, razni električni i drugi alat, slike i druge predmete. Ukupna  materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna.

Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima, ali za dio pronađenih predmeta nemaju podatke o  vlasnicima. Osumnjičeni 67-godišnjak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije