Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROMIŠLJENI KRADLJIVCI

Ukradeni bicikl pronašla preko oglasa na društvenoj mreži

Krađa bicikla
Borna Filic/PIXSELL
05.05.2018.
u 17:40

Kako stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, bicikl su ukrala dvojica 18-godišnjaka, a protiv istih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Nakon što su 26-godišnjakinji 28. travnja tada napoznati počinitelji ukrali nekoliko tisuća kuna vrijedni bicikl, djevojka iz Slavonskog Broda nije stvari prepustila samo nadležnoj Policijskoj upravi, već se i sama dala u potragu. Kako prenosi Glas Slavonije, nakon dva dana konstantnog praćenja raznih oglasnika i grupa na društvenim mrežama, djevojka je pronašla fotografiju svog bicikla, a podatke osobe koja je sliku objavila je samo proslijedila policiji.

Kako stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, bicikl su ukrala dvojica 18-godišnjaka, a protiv istih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Budući da je s proljećem i lijepim vremenom sve više biciklista na ulicama, raste i broj krađa njihovih "ljubimaca". Upravo zato iz policije savjetuju da vlasnici zapišu serijski broj bicikla čim ga kupe, sačuvaju račun i neka ga obvezno fotografiraju.

- Koliko god se to činilo nepotrebnim, napravite svoju oznaku na biciklu, tako da je samo vi možete prepoznati. Ta mala sitnica ponekad će vam vratiti bicikl - zaključuju iz policije.

 

Komentara 1

BF
bf2
23:27 05.05.2018.

pa u naše pravosuđe je legaliziralo krađu do 2000kn,ako nekoga i uhvatiš da krade u tvojoj vikendici,naj bolje ga je pustiti da ode,ako ga zadržiš "protiv njegove volje",tek tada policija i pravosuđe stupaju u akciju,ali ne prema kradljivcu,nego prema vlasniku...naravno,uvijek možete osobno tužiti lopova,ali to košta,a rezultat nikakav. poanta priče-u RH je naj bolje biti budala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije