Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Virovitici

Ukradena zastava sa zgrade Hrvatskih voda

hrvatska zastava
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
08.01.2014.
u 14:37

Procjenjuje se da materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a policija traži počinitelja

Policija traga za nepoznatim počiniteljem ili više njih koji su od 5. do 7. siječnja sa zgrade Hrvatskih voda u Virovitici skinuli i otuđili državnu zastavu. – Zastavu smo izvjesili početkom blagdana, krajem prosinca. Još je tijekom vikenda bila na svom mjestu. Da je nestala, shvatili smo u utorak kada smo došli na posao. Uz zastavu Republike Hrvatske, na ukupno tri novouređena jarbola bile su izvješene i zastava Hrvatskih voda i poduzeća Brana d.o.o., s kojim dijelimo poslovne prostore. Nalaze se u ograđenom dijelu. Otuđili su samo državnu zastavu, čiji smo nestanak odmah prijavili policiji – kaže Željko Kumrić, voditelj ispostave Hrvatskih voda u Virovitici.

Procjenjuje se da materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a policija traži počinitelja. Neslužbeno doznajemo da je ovo druga krađa zastave Republike Hrvatske u Virovitici u posljednjih dvadesetak dana. Zastavu je nepoznati počinitelj ukrao i sa zgrade podružnice Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u Virovitici.

>> Išarana dvojezična ploča na zgradi Vijeća srpske nacionalne manjine

Komentara 3

ŠT
Štrumfeta
14:55 08.01.2014.

Ni njima nije radio upaljač pa su je skinuli

RA
rafael13
16:34 08.01.2014.

Na opće zadovoljstvo vladinih i nevladinih udruga.

ZV
zeljko.visnic
15:22 08.01.2014.

hrvati kradu ćirilične table a srbi hrvatske zastave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije