Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ORMARA U UREDU

Ukraden Konačni prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Makarske!

Makarska se pretvara u WTACity
28.12.2022.
u 10:30

Nažalost smo već navikli na opstrukcije, ali moramo se zapitati tko su pojedinci kojima toliko smeta red i koji brinu samo o svojim partikularnim interesima da zbog toga ne prežu ni pred ovakvim kriminalnim radnjama - smatra gradonačelnik

Provaljeno je u ormar u Uredu za prostorno uređenje Grada Makarske, iz kojega je ukraden Konačan prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Makarske! Šteta nije velika, s obzirom na to da nije riječ o jedinom primjerku. Prijedlog izmjena i dopuna PPU-a Grada Makarske još prije Božića poslan je nadležnom ministarstvu, o čemu počinitelj, izgleda, nije bio informiran. O događaju je javnost obavijestio makarski gradonačelnik Zoran Paunović (SDP).

"Mi smo odlučni u svojim namjerama da stanemo na kraj preizgrađenosti te ovim Izmjenama i dopunama Prostornog plana ukidamo stambenu izgradnju koja godinama guši naš grad. Sve je već predano nadležnom ministarstvu početkom prošlog tjedna i ovo nas neće zaustaviti da stanemo na kraj betonizaciji!

Nažalost smo već navikli na opstrukcije, ali moramo se zapitati tko su pojedinci kojima toliko smeta red i koji brinu samo o svojim partikularnim interesima da zbog toga ne prežu ni pred ovakvim kriminalnim radnjama?! Očevid je obavila policija i nadamo se da će nadležne institucije što brže odraditi svoj posao te pronaći i osuditi počinitelja" poručio je Paunović.

Policija ima posla, ali ima i Paunović. Provala u ured Gradske uprave ukazuje kako im je osiguranje loše, a važne dokumente očito ne čuvaju u sefu nego u ormarima.

VIDEO Medvedev iznio svoja predviđanja za 2023.: Stvorit će se Četvrti Reich, izbit će ratovi, a Elon Musk bit će novi vođa

Komentara 9

DU
Deleted user
10:32 28.12.2022.

Nije valjda da ste ga rukom pisali ili na pisaćoj mašini da nemate kopiju? Sigurno negdje posoji u pdf-u.... pa makar u tiskari koja vam je izradila i uvezla vaš plan....

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:30 28.12.2022.

NeDa Ukraden

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije