Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Uključite se u društvenu mrežu za dobrotvorni crowdfunding

11. srpnja 2016. u 08:00 258 prikaza
Čini pravu stvar
Foto: PR FOTO

www.cinipravustvar.hr je jedinstvena društvena mreža koja na jednom mjestu okuplja pojedince koji žele pomoći ili osvijestiti javnost o nekom problemu i udruge kojima je pomoć potrebna.

Kako bi pokrenuo crowdfunding korisnik na www.činipravustvar.hr otvara svoj profil i prijavljuje osobni izazov kojeg želi ostvariti te ga posvećuje odabranom dobrotvornom cilju, odnosno udruzi koja taj cilj zastupa. Dijeljenjem izazova s prijateljima i poznanicima, informirajući ih o tome na društvenim mrežama, korisnik poziva i motivira svoju zajednicu da ga podrži u ostvarenju izazova donirajući udruzi koju je odabrao i pri tome zajedno - čine pravu stvar. Tako svatko dobiva mogućnost izravno pomoći prikupljanjem priloga te postaje pozitivni pokretač u svojoj zajednici. Status i ukupan iznos prikupljenih donacija moguće je u svakom trenutku pratiti i na profilu korisnika i na profilu udruge.

Vipnet je pokretač društvene mreže Čini pravu stvar čije je korištenje u potpunosti besplatno. Donacije se uplaćuju preko društvene mreže direktno udrugama bez troškova provizije.

Posjetite www.cinipravustvar.hr, registrirajte se, odaberite udrugu koju želite podržati, postavite izazov - iznos koji biste željeli prikupiti za udrugu, pozovite i druge da se uključe - činite pravu stvar!

 

 

Miroslav Škoro i Andrej Plenković
brifing zbog krize
Sastanak s premijerom? SDP i Most idu, Škoro će pričekati poziv
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota