Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINČIĆ SE RODIO NA AUTOCESTI BLIZU ŠKOTSKOG CLOVENFORDSA

Uključila središnje zaključavanje pa sama rodila u automobilu

beba
Photos.com
16.11.2009.
u 11:04

Kada je njegova supruga slučajno aktivirala središnje zaključavanje, Jason nije mogao do nje.

Jason Aitken vozio je prema bolnici, na suvozačkom mjestu sjedila je njegova trudna supruga Barbara čiji su trudovi postajali sve jači i brži pa je Jason zaustavio automobil. Supruzi su postali svjesni da neće stići do bolnice i da će Barbara roditi u automobilu. 

Jason je izišao iz auta i kako bi pomogao ženi, ali nije mogao otvoriti vrata. Barbara, izbezumljena od bolova, slučajno je zaključala vrata automobila pa je Jason ostao vani u trenutku kada je njihov maleni Struan odlučio ugledati svjetlost dana.

Barbara je uspjela izvući ključ i baciti ga suprugu kroz prozor, Jason je neko vrijeme tapkao u mraku tražeći ključeve, a maleni samo što nije došao na svijet.

- To je bila najstrašnija stvar s kojom sam se morao suočiti, a vjerujte mi, nagledao sam se svega dok sam bio u vojsci - kazao je Jason Aitken britanskim medijima.

Nekako je uspio pronaći ključeve i otključati vrata u trenutku kada se mu se rodio sin.

- Ne znam, valjda sam se uspjela nekako natjerati da se okrenem i uzmem te ključeve. Na žalost, Jason ih nije uspio uhvatiti pa sam morala čekati da ih pronađe u mraku. Bilo je grozno. Jason je vikao "gdje su ključevi" - kazala je uzbuđena majka.

Baš kada je izgledalo da je drami kraj, roditelji su vidjeli da je tek rođenom dječačiću oko vrata omotana pupčana vrpca. Jason je nazvao bolničare pa su mu objasnili kako da mu odmota vrpcu.

Požurili su u Galashiels gdje su ih dočekali bolničari koji su majku i dijete otpremili u bolnicu.

Dječak, bez obzira na neobičan porođaj, dobro napreduje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:26 16.11.2009.

taj auto mora da je Volga kad ima središnje zakljućavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije