Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeziva snimka

Šokirala se kad je vidjela što je snimila ispred ukletog dvorca u kojem je ubijen svećenik

Foto: Youtube Screenshot
10.10.2016.
u 23:35

Neki dijelovi dvorca ovdje su još od 1. stoljeća pr. Kr., prema izvještajima 1893. dogodio se pravi horor

Ispred starog dvorca udaljenog  sat vremena od Barcelone primijećene su prilično jezive pojave. Naime, kamera Boonie Brooks zabilježila je neobične tamne točke oko rasvjete. One plutaju i šire se, a privlači ih svjetlost, pa tako su počeli sumnjati da je možda riječi o duhovima. 

Brook kaže da nije lažirala snimku, a vjerojatno je problem leća fotoaparata. Ali, prije nego li potpuno odmahnemo na teorije o postojanju duhova, ovaj španjolski dvorac krije neobičnu priču, kako piše Viral Nova.

Pravi horor

Naime, neki dijelovi dvorca ovdje su još od 1. stoljeća pr. Kr., prema izvještajima 1893. dogodio se pravi horor. Mladi pekar provalio je u župu dvorca, ubio svećenika pa potom izbo njegovu 21-godišnju nećakinju. Bizaran zločin šokirao je zajednicu, a pekar je obješen na zidove dvorca pred 8000 svjedoka. Zakopan je pored svojih žrtava.

 

>> Uznemirujuće: Pokazuje li ova snimka kako duša napušta tijelo djevojke?

Ključne riječi

Komentara 7

SC
schwertransport
07:04 11.10.2016.

U mojoj kuci je bivsi vlasnik brutalno ubio svoju zenu pa nema nikakvi paranormalnih pojava ovo je video za praznovjerne i nevjernike

MO
mobitel20
06:13 11.10.2016.

Tko u ista vjeruje, zna da na svijetu postoji i Zlo...dokazi su svakodnevni...A za ovu snimku,sto reci...? Mozda jest, mozda je "tehnika"...Ali to ne mijenja prethodno navedenu cinjenicu.

BA
barbika1
08:55 11.10.2016.

koja glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije