Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ukleta reforma obrazovanja ili muke po kadroviranju

I premijer i ministrica trebali bi popustiti i postići kompromisno rješenje za obrazovanje

Komentari 18

TO
tolitol
12:38 06.04.2018.

Postoje dokazano uspješni obrazovni sustavi (Finska, Estonija, Singapur itd.) koji redovito visoko kotiraju na OECD-ovim ljestvicama. Hrvatska je tu na sredini. Nije to loše, ali ako se želi reforma, onda se ne mora izmišljati topla voda. Ne trebaju nikakvi Jokići, nikave Divjakice, nikakve plenkijeve komisije i nikakvi ispolitizirani prosvjedi ljudi koji ni sami ne znaju zbog čega zapravo prosvjeduju. Dovoljno je proučiti zbog čega je jedna tranzicijska Estonija uspješna i vidjeti kako ih mi možemo oponašati. Ali tada ne bi bilo priča o HDZ-u i HNS-u i SDP-u i našima i vašima. Tada bi trebalo ustrajno raditi godinama kako bismo za desetljeće-dva bili tamo gdje su danas Estonci. A koga je za to zapravo briga?

VL
MO
mobitel20
03:18 06.04.2018.

Odavno nisam procitao plicu kolumnu. Macan ocito gubi na imaginaciji. Da je vama stalo do promjene na bolje, a ne do sorosevih nastranosti koje prodajete kao "modernost", onda bi prozvali sve ove prodavace magle zbog katastrofalnih kurikula koje unatoc tome guraju u skole. Ponajvise se to odnosi na povijest, knjizevnost i odgojne medjuprrdmete pomocu kojih zele od nase djece stvoriti sorosoidne transvestite bez svijesti i savjesti o pripadnosti ovom narodu i kulturi. Zele da budu bas onakvi kao sto su i kreatori ove nakazne "reforme". Marija Selak je za vas sve izmislila logiku i intelektualno postenje. Sjedi jedan !

VL
DU
Deleted user
12:41 05.04.2018.

..iva bila si i ostala....dodaj malo basa..

VL
PI
pinkec
18:58 05.04.2018.

Mora se istjerati i Stromara i Divjakušu! To su samo glumci i manekeni! Ima i mađioničara Vrdoljak, a ima i "graditeljica" kao Mrak koja zamrači milijune kuna u Gunji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.