Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Uklanjanje bista – ‘presuda Tuđmanovoj Hrvatskoj’

Poprsja su bila hrvatska povijest, uspomena na ljude koji su stvarali hrvatsku državu i kulturu

Komentari 10

DU
Deleted user
23:24 14.03.2020.

Pustite Tuđmana na miru! Sa braniteljima je stvorio hrvatsku i ostavio je a vi ste od nje napravili prčiju. Sram vas bilo..

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
00:09 15.03.2020.

Svojski ste se trudili da Škoro ne pobijedi. Zašto sada plačete?

VL
PE
peronja
09:06 15.03.2020.

premijer SDP-eove kukuriku koalicije koja je 2011. dobila veliku većinu u Saboru, a sadašnji predsjednik, zaustavio je rad Imunološkog zavoda 2012. Pokušali su ga raspančati i prodati manj dio svojim iz Rijeke (što i nije problem) i veći strancima. Samo zahvaljujući organiziranju pučanstva (jedan od vođa je bio mislim Sljadojev) uspjeli su to zaustaviti. No, nažalost ni nakon njihovog gubitka izbora nije se ništa popravilo, ista priča se ponavlja sve do danas.

VL
Avatar Observer
Observer
17:44 14.03.2020.

Bili bi zanimljivi odgovori svih spomenutih u ovome clanku , ali tih odgovora necemo docekati.

VL
ST
steve
23:53 16.03.2020.

Uklanjanje svih bista koje predstavljaju vaznu povijest Hrvata i Hrvatske, svojim potezom slucajni predsjednik Milanovic pokazao je koliko vrijedi za njega krvnik tito, on je za njega komunisticki svetac i bog, a crkva mu u Kumrovcu. Jos samo jedno nekaneka on objasni kako mu je izrastao prst kojeg je izgubio u Sisku u bravariji.

VL
PR
Prat
09:39 17.03.2020.

Milanče ne smo da je rokersko dijete. On je i dijete samoupravnog socijalizma i svega onoga što taj pojam predstavlja. Kao izvorni produkt tog sistema slika je njega. Pa tako za taj kalibar ljudi sve počinje i sve završava sa vlastitim životom. Bez prošlosti niti budućnosti. Sve je podređeno njemu. Slično je i sa ražmaženim djetetom.

VL
NO
nordic
09:03 15.03.2020.

Biste, biste da vas j.... bista! imala li vaznijeg posla???🤬

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.