Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka suda

Bandiću ukinute mjere opreza: Opet smije razgovarati sa Željkom Markić

Milan Bandić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
23.01.2015.
u 16:37

Spomenutom trojcu mjere opreza ukinute su jer su ispitani gotovo svi predloženi svjedoci, a i osumnjičenici su iznijeli obrane.

Milan Bandić može komunicirati sa suosumnjičenicima Ivanom Lovrićem i Zdenkom Palac, ali i sa Željkom Markić, nakon što je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda ukinuo mjere opreza koje je tom trojcu odredio USKOK.

Mjere opreza bile su im određene tijekom istrage koja se protiv njih vodi, zbog sumnje da je Bandić na nezakonit način dao štandove Tržnica Zagreb na korištenje građanskoj inicijativi “U ime obitelji”, čime je, prema USKOK-u, grad Zagreb oštećen za oko 300.000 kuna.

Spomenutom trojcu mjere opreza su ukinute jer su ispitani gotovo svi predloženi svjedoci, a i osumnjičenici su iznijeli obrane. Što se tiče Z. Palac, ona i dalje ima zabranu obavljanja poslova voditeljice Tržnica Zagreb.

>> Bandić ne smije komunicirati ni s Lovrićem ni sa Ž. Markić

>> Bandić i Lovrić pod istragom jer su inicijativi 'U ime obitelji' dali štandove i tiskali im plakate

Komentara 22

DU
Deleted user
16:50 23.01.2015.

neznam zasto su donesene..a i ukinute..

RA
ravdro
16:48 23.01.2015.

Sve je ovo igrokaz u režiji Milanovića, Cvitana i Ranka Osojića. Taj trio je trenutno nedodirljiv i drmaju državom kako hoće.

BI
bigstar
16:44 23.01.2015.

Nedaj se Miki !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije