Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bleforma'

Propada socijalna reforma? Pet tisuća umirovljenika tjeraju na ulicu

umirovljenici
Marijan Susenj/PIXSELL
05.11.2021.
u 15:54

Ministarstvo tvrdi da u obiteljske domove ne mogu inspektori jer su to stambeni objekti. Podaci kažu da nijednoj inspekciji nije zabranjen ulaz...

Komentara 4

Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
19:37 05.11.2021.

"Teta Slavica" ima danas 72 godine i u penziji je otišla sa 48 - platila je (kako ponosno govori) onda 5 tisuća njemačkih maraka. Takvih "teta Slavica" ima u Hrvatskoj stotine tisuća!! Smo 26% hrvatskih umirovljenika odradilo je puni radni vijek! Sve zarađena mirovina do zarađene mirovine!

KA
kaktuscrveni
16:03 05.11.2021.

Sve mirovine su nezaslužene, kada oni koji su išli u mirovinu sa 55 godina sa plaćama od 150 DEM-a, plaćali su mjesečno oko 30 kuna u mirovinski fond. realno takvi bi danas mogli imati zasluženu mirovinu oko 150 kuna, a sve ostalo jbi trebalo davati kao socijalnu pomoć

TM
trade_mark
14:13 05.11.2021.

banožić broj dva. nogometaš kojeg je otac župan požeški zaposlio u croatia osiguranju i za 5 godina je postao regionalni voditelj prodaje. i onda ga je plenković prepoznao kao superuspješnog čovjeka i postavio ga na čelo mirovinskog fonda, nakon čega je postao ministar. dakle ministar nakon nepunih 10 godina radnoga staža. ajde, čovjek bi pomislio da je dečko završio MIT ili Oxford pa je ultrapametan, ali ne... diplomica ekonomskog u zagrebu i poslijediplomski iz "vodstva" - štogod to značilo. to su ti sposobni i stručni hadezeovci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?