Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ukine li blokadu s kanonizacije Stepinca, Porfirije će utrti put za iskrenije odnose s katolicima

Novi poglavar SPC-a djelovat će prema prilikama u Srbiji, a ne prema željama iz Hrvatske

Komentari 6

DU
Deleted user
17:47 01.03.2021.

Bude li se zalagao za istraživanje Jasenovca i istinu, onda će se otopliti odnosi. No siguran sam da prekodrinski neprijatelji ne podnose istinu. Kako bi naučili živjeti bez mitova.

VL
BU
Bubreg2020
19:21 01.03.2021.

Ovo može.pisati samo onaj tko ne zna što je SPC

VL
BU
Budni
19:10 02.03.2021.

Pa eto mu prilike da pokaže na djelu kaj zaista misli ili i dalje bude laprdao!

VL
SL
slavenZadravec
19:48 01.03.2021.

Ne radi se tu toliko o Porfiriju koliko o samoj katoličkoj crkvi. U Vatikanu znaju da bi se posvećivanjem Stepinca teško kompromitirali. Svu bi mogli pitati da ako su vam takvi sveci kakvi su tek ostali. Uostalom Sveta stolica nije priznala NDH tijekom njenog postojanja, pa zbog čega bi to sada indirektno činila?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.