Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi red letenja

Ukidaju se letovi iz Zagreba za Istanbul i Podgoricu

'15.11.2008.,Zagreb-Avion kompanije Croatia Airlines slijece na aerodrom Pleso. Photo: Jurica Galoic/24sata'
Jurica Galoić/PIXSELL
09.03.2013.
u 18:55

CA će dijelu europskih zračnih luka kao što su London Gatwick, Paris, Amsterdam, Zürich, München i Priština smanjiti ponuđene kapacitete uporabom manjih zrakoplova ili ukidanjem frekvencija

Croatia Airlines iz novog reda letenja, koji počinje 31. ožujka, izbacila je linije iz Zagreba prema Istanbulu i Podgorici. CA će dijelu europskih zračnih luka kao što su London Gatwick, Paris, Amsterdam, Zürich, München i Priština smanjiti ponuđene kapacitete uporabom manjih zrakoplova ili ukidanjem frekvencija.

Nove linije su pak Pula – Frankfurt, Split – Kassel, Zagreb – Dubrovnik – Atena, Zagreb – Barcelona, Split – Beograd, Split – Düsseldorf, Split – Berlin te Dubrovnik – Venecija.

>> \'Gubici Croatia Airlinesa još su veći, otpustit ćemo 20% radnika\'

Ključne riječi

Komentara 2

RO
robertsedlar
19:52 09.03.2013.

Uvodjenje linije Dubrovnik - Venecija I Dubrovnik - Atena je konacan pogodak. Ti letovi ce biti krcati. Konacno zrakoplovi nece biti poluprazni.

PU
puf
10:58 10.03.2013.

linija dubrovnik atena i dubrovnik venecija su bili i prošle godine i bili su prazni...a kaj se istambula tiče rupe će pouniti turkish pojačavanjem svojih linija, smanjeni kapaciteti na ostalim velikim križištima.....hmm sve to vodi jednom velikom fijasku, no s obzirom da je ca 6 izvoznik u hrv i da država godišnje daje ca 100mil kuna a ona u državu 600 bilo je samo pitanje vremena kada će se i to rasparčat Game Over ...insert coin..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije