Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALI MOLBU BANSKIM DVORIMA

Ukidaju obranu od tuče, a Republika Srpska želi da im doniramo 2000 nepotrošenih raketa

12.07.2021.
u 14:18

U skladištu u Varaždinu ima raketa koje propadaju umjesto da se ispucaju. Vele da su neučinkovite i da onečišćuju zrak

Komentara 25

Avatar majkuvam
majkuvam
15:02 12.07.2021.

Kao zahvala što su ubijali i otjerali Hrvate iz Bosne?

CK
CKI
15:29 12.07.2021.

Sjećam se da su se nekada puno koristile takve rakete i nikada nije bilo tuče, tako da ta priča o neefikasnosti otpada. Proizvodile su se u Đuri Daković a prije toga su uvožene iz Makedonije. Druga stvar je ako zaistaa onečišćuju okoliš, ali i to je manja šteta od koristi jer koliko zagadiš okoliš dok obradiš zemlju i posiješ, i onda kada treba da žanješ ovrši Onaj gore. Mislim da je tu drugi problem - kažu osigurajte! Kada osiguraš, osiguravajuće kuće kažu da nije baš od toga osigurano nego od nečeg drugog i sl. priče. Mora i ta 'sirotinja' od osiguravajućih kuća od nečega da živi. Jaki lobi.

ZA
zagabria5
16:24 12.07.2021.

Možemo im pokloniti rakete, ali lansirane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?