Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svetište Knock

Vjernici tvrde: Na nebu iznad Irske ukazala se Gospa

Gospa
Foto: Screenshot YouTube
1/2
13.06.2017.
u 13:26

U irsko svetište Knock stigle su tisuće vjernika nakon što se društvenim mrežama proširila poruka kako će se ondje ukazati Gospa

Vjernici vjeruju kako se na nebu iznad Irske pojavila majka Božja. Dogodilo se to u svetištu Knock gdje se Blažena Djevica Marija ukazala 1879. godine.

Vjernici su se sada ondje okupili nakon što je 14-godišnji dječak kazao kako mu se Djevica Marija u svetištu u Fatimi u svibnju ukazala i rekla mu da će ponovno 'doći' u subotu u 15 sati, ali u irskom svetištu.

U svetištu su se zbog toga okupile tisuće ljudi, ali se ništa nije dogodilo. No, sada se na Facebooku pojavio video koji je objavila korisnica Biddy Connors, a koja tvrdi da se na nebu u oblacima ukazala majka Božja.

Vjernici su za 'ukazanje' doznali od dječaka koji je majku Božju vidio u Fatimi.

– Dva dana naš je sin vidio Djevicu Mariju u Fatimi, a vidio je i vidjelice iz Međugorja. Razgovarao je s njima na portugalskom i mogao je razumjeti sve što su mu govorili. Mi 10. lipnja idemo u Knock i Gospa će se ondje pojaviti – rekao je u audio-poruci koju je objavio otac dječaka. 

Komentara 12

D1
da...100
13:54 13.06.2017.

Da barem postoje mobiteli sa kamerama

MA
marsovac
14:44 13.06.2017.

ja uvijek kazem, pivo (Quiness) i sunce neidu zajedno.

DU
Deleted user
15:11 13.06.2017.

evo i Irci su se dosjetili kako zaraditi na turizmu...a ovi u Hr i dalje spavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije