Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je to napravio?

Ujutro ga dočekao nered u radnji, kada je pogledao kamere prošla ga je jeza

Padaju stvari po trgovini
Foto: Screenshot
1/3
20.09.2019.
u 11:06

Na podu radnje bilo je voće koje je držao na pultu, ali i rižini kolačići koji su pali s police, no nije bilo nikakvih znakova provale ili pokušaja pljačke

Kada je ujutro došao na posao na benzinsku postaju Toilisons u Corku u Irskoj, Tom O'Flynn nije ni slutio što će zateći.

Na podu radnje bilo je voće koje je držao na pultu, ali i rižini kolačići koji su pali s police.

Budući da mu je bilo čudno vidjeti razbacane stvari po podu, odlučio je pogledati na nadzornu kameru što se događalo tijekom noći.

No, kamera mu nije otkrila tko je to učinio jer voće sa zdjelom palo samo od sebe, kao i rižini kolačići s police.

Dogodilo se to pola sata nakon ponoći 11. rujna u razmaku od deset minuta, a kada je vidio kako stvari bez razloga padaju na pod, vlasnika trgovine je prošla jeza.

Snimku jezivih scena objavio je na Facebooku nakon čega su mnogi odmah posumnjali u duhove i paranormalne aktivnosti.

– Počeo sam raditi ujutro kada sam vidio kekse na podu. No, nakon toga sam vidio i veliku zdjelu u kojoj se nalazilo voće pa sam odlučio pogledati nadzornu kameru. Izgledalo je kao da ju je netko gurnuo. Inače sam skeptičan oko takvih stvari, no gledao sam iz svih kutova i izbezumljen sam – rekao je Tom O'Flynn.

Da stvar bude još jezivija, u blizini njegovog dućana nalaze se dva pogrebna poduzeća.

VIDEO Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 10

SJ
Sve je uzalud
11:34 20.09.2019.

...frižider se trese........loše naslonjeno pa palo....................

Avatar mrkyyy
mrkyyy
12:30 20.09.2019.

Što je to radnja?

DU
Deleted user
14:17 20.09.2019.

Svaki dan u ovom glasilu "cvebe" tipa radnja, slavina, dugme, biciklista, aktivistkinja i sl. Pa, dokle više? Tko im je dao za pravo da nepismenošću (slučajnom ili namjernom) i nepoznavanjem materinjeg jezika zagađuju standardni književni jezik kojim su se javna glasila u RH dužna služiti? Ako su, nazovi novinari polupismeni, posao je lektora i urednika da ispravlja takve tekstove. Očito, u VL ni lektori (ako uopće postoje) a ni urednici ne rade svoj posao kako spada. Sramota nad sramotama!-------P.S. Bojim se da ću za ovaj komentar dobiti crveni, a kako bi mi to bio drugi (dobiven zbog istog razloga - novinarske nepismenosti - jer se ovdje to smatra "uvredom"), čujemo se za 7 dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije