Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojkot

Ujedinjeni BBB poručili: Mamiću odlazi! Dosta je!

bbb
Foto: BBB
1/3
11.08.2010.
u 08:46

Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica.

Otkaz Dinamovu treneru Velimiru Zajecu, kao i stalni ispadi "maksimirskog šerifa" rezultirali su konačnim ujedinjenjem svih Dinamovih navijačkih skupina koje su nakon jučerašnjeg sastanka donijeli odluke u kojima se traži trenutačna i neopoziva ostavka Zdravka Mamića i cjelokupne uprave Dinama. Također se poziva nadležne institucije da obave inspekciju poslovanja kluba, te se traži njegov preustroj.

Priopćenje koje potpisuju Udruga navijača Dinama, Klub navijača Bad Blue Boys, Udruga navijača Dinama - Trnsko, Udruga navijača BBB Slavonije i Baranje i Udruga navijača Dinama Metković prenosimo u cijelosti.

Navijači poručili: Ili mi ili on!

1. Zahtijevamo neopozivu i neodgodivu ostavku Zdravka Mamića kao neprikosnovenog vladara kluba s kojim se više ne možemo poistovjetiti i koji ne priznajemo kao naš NK Dinamo. Još jednom ponavljamo sve zahtjeve i argumente koje je ova Udruga iznijela pred dotičnog u rujnu 2008. godine. Također, tražimo ostavku kompletnoga Izvršnog odbora i uprave kluba, kao i razrješenje dužnosti i odlazak svih mogućih Mamićevih trabanata koje je on za svoje vladavine instalirao u klub.

2. Tražimo hitnu javnu raspravu o Statutu i ustroju Udruge građana NK Dinamo Zagreb na kojoj ćemo iznijeti vlastite prijedloge za preustroj kluba i povratak identiteta prihvatljivog svim njegovim navijačima. Isto tako, tražimo i hitno očitovanje nadležnih ministarstava, državnih i gradskih institucija o poslovanju i legalnosti sadašnje Udruge građana NK Dinamo Zagreb.

3. Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica kluba koji je nekad bio svehrvatska Svetinja, a danas je privatna svojina obitelji Mamić, koja služi isključivo i samo njima te njihovim financijskim i drugim interesima. Pokažimo tako svoju ustrajnost i stanimo ujedinjeni protiv primitivne tiranije Zdravka Mamića i njegovih poslušnika.

O svim daljnjim akcijama javnost će biti obaviještena putem medija. Ovo je samo prvi korak u našoj nikad odlučnijoj borbi za povratak našega voljenog Dinama svojim navijačima.

Ili mi ili on! Dinamo Svetinja!

Ključne riječi

Komentara 141

GJ
gjerek
10:18 11.08.2010.

Nemam nemjere braniti Mamiće ali nisu oni igrali, slagali taktiku niti postavljali igru. Kakav je to trener kada mu treba gol a on umjesto napadača postavlja Čagu, Calela i kompaniju . Takav trener , koji tvrdi da mu Mamić nee ulazi u svlačionicu, nije za Dinamo.

OB
-obrisani-
09:06 11.08.2010.

Ujedinjeni BBB poručili: Mamiću molimo te ne odlazi! Dosta je nadanja na Ligu prvaka i sa Zdravkom okrečemo se formiranju balkanske lige i derbijima sa Zvezdom, Partizanom, Sarajevom i Vardarom..! Bez Zdravka nema nade jer iostaje samo srušeni Maksimir ii par manje talentiranih latino američkih igrača...Zdravko molimo te ostani zauvijek..

DU
Deleted user
12:31 11.08.2010.

Hvala Bogu da ce ti divljaci prestati dolaziti na utakmice. Napokon ce normalan svijet moci u miru dolaziti i gledati utakmice bez straha da ce dobiti po glavi bez ikakvog razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije