Naslovnica Vijesti Svijet

Uhvatio veliku kornjaču i gnjavio ju, a ona ga ugrizla za neočekivano mjesto

Michael Ganley je bio u ribolovu sa svojim prijateljem Victorom Sanchezom kada su ugledali kornjaču blizu ruba vode. Ganley je uspio uhvatiti kornjaču koristeći mamac što ju je očito jako naljutilo.
16. rujna 2018. u 19:04 9 komentara 3315 prikaza
Kornjača
Foto: screenshot/youtube

Jedan muškarac je na teži način naučio kako kornjača ipak nisu bezopasne životinje.

Michael Ganley je bio u ribolovu sa svojim prijateljem Victorom Sanchezom kada su ugledali kornjaču blizu ruba vode. Ganley je uspio uhvatiti kornjaču koristeći mamac što ju je očito jako naljutilo, prenosi Metro

Nakon što ju je podigau u ruke, kornjača se nekoliko puta pokušala osloboditi što je bio jasan znak da se nije zabavljala s onim što se događalo.

- Svojim mobitelom pokušao sam napraviti usporene snimke kornjače u vodi. Bilo mi je jasno kako će nasjesti na mamac pa sam prvo uhvatio malu ribicu. Ona mi je poslužila kao mamac za kornjaču, kaže Ganley.

Iako ga je prijatelj upozorio kako će mu kornjača odgristi prst, Ganley se nije dao i nastavio je držati kornjaču. Kako je vidljivo iz videa, kornjača je ugrizla Ganleya za obraz, a dohvatila mu je dio nosa i usne. 

 

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Ante Potina:

  Koji blesan.Ova vrsta kornjača je jako opasna.Zove se snapping turtle.Napada ako je oćeš dirat.Može da odgrize prst ili da ti slomi ruku.Nema zube al joj je čeljust jaka ka menđule.Ima dugi vrat pa grize livo i desno.Moš da je uvatiš ... prikaži još! otpozadi al pazi da te ne dovati ustima.

 • Vito:

  Uhvatio veliku kornjaču i gnjavio ju, a ona ga ugrizla za neočekivano mjesto ::: Drugim riječima - djevojka ga grizla za očekivano mjesto pa je uhvatio kornjaču kako bi upotpunio doživljaj

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Imal je sreče kaj ni čube zgubil...a i kaj ni kušnul aligatorsku kornjaču >;-))