Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijest majke

"Uhvatila sam supruga kako dira 14-godišnju pokćerku"

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.09.2010.
u 20:12

Dirao ju je po grudima i spolovilu. Dijete je bilo uplakano i u šoku - opisala je 53-godišnja majka

Majka dviju malodobnih kćeri od 14 i 12 godina već dva mjeseca strahuje što će im se dogoditi ako sud pusti na slobodu njihova oca i supruga (55), koji je u pritvoru pod sumnjom da je seksualno zlostavljao 14-godišnju pokćerku u vrijeme dok njezine majke nije bilo kući.

- Išla sam se prijaviti na Zavod za zapošljavanje jer sam već godinama nezaposlena. On je ostao s djecom. Doma me je povezla prijateljica pa sam se ranije vratila. Pred kućom me dočekala mlađa kći, dijete s posebnim potrebama koje ne smije biti bez nadzora. To mi je bilo čudno. Ušla sam u kuću i šokirala se. Vidjela sam stariju kćer kako polugola leži na krevetu, a pokraj nje kleči moj suprug. Dirao ju je po grudima i spolovilu. Dijete je bilo uplakano i u šoku - opisala je 53-godišnja majka za 24 sata.

- Izderala sam se na njega. Pošla sam po sjekiru kako bih razbila perverznjaka, ali je pobjegao i zaključao se u automobil. Svaki put kad je kupam, ona se počne dirati po tijelu i kaže da to radi njezin tata - kazala je za 24 sata šokirana majka.

Muža je prijavila policiji i Centru za socijalnu skrb. On je trenutačno nezaposlen te živi od djetetove invalidnine i dječjeg doplatka. Često pije i pravi probleme. Već prije je stariju kćer izudarao šakama, zbog čega je u zatvoru odležao 18 dana.

- Nakon što sam ga uhvatila već smo imali dvije rasprave na sudu. Rekla sam što sam vidjela. Svjedočili su i vještaci koji su potvrdili kako mi je kći doživjela traumu, dodala je majka.

Ravnatelj nadležnog Centra za socijalnu skrb samo je rekao kako su prema toj obitelji poduzeli sve što je bilo u okviru njihove nadležnosti. U policiji je slučaj, kažu, zaključen podnošenjem kaznene prijave protiv 55-godišnjeg zlostavljača.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije