Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji incident

Uhvatila muža u kafiću s drugom, no nije ostala dužna ni njemu, a ni ljubavnici

tučnjava
Foto: Screenshot YouTube
1/2
13.03.2017.
u 13:43

Snimka žene koja je fizički nasrnula na svog supruga i njegovu ljubavnicu u jednom kafiću u brazilskom gradu Rio Verde obišla je svijet

Snimka žene koja je fizički nasrnula na svog supruga i njegovu ljubavnicu u jednom kafiću u brazilskom gradu Rio Verde obišla je svijet.

Na snimci se vidi kako muškarac sjedi s dvije žene u kafiću kada im prilazi treća žena. Ona bez riječi udara prvo muškarca, a zatim i ženu koja je sjedila kraj njega, vuče je i čupa za kosu dok se ona pokušava othrvati.

Dok ih je muškarac pokušao razdvojiti, bijesna žena uzima stolicu i gađa drugu ženu koja je s njima bila za stolom.

Nakon nekog vremena u tučnjavu se uključila i prijateljica prevarene žene, nakon čega se morao umiješati i jedan gost koji ih je pokušao rastaviti.

No, muškarac izgleda nije ništa naučio već se na kraju svega vratio za stol popiti svoje pivo do kraja. 

>> Zabunom otkrila vlastitom dečku da ga vara, a on joj se ovako osvetio

Komentara 21

DU
Deleted user
19:56 13.03.2017.

Pivo je pivo, ne ostavlja se, a žene kome to treba

DU
Deleted user
15:52 13.03.2017.

...haha tako treba svaka prevarena zena prvo muza stuces, a zatim i ljubavnicu. Bit ce manje ku.veraja i razvoda 😁 Salim se, ne odobravam nasilje. Video je brutalan i smijesan istovremeno. Ne postoji muskarac zbog kojeg bi se zena trebalala tuci. Takvog najbolje ispratiti s pusom, sretna da se ga rijesis!

DO
dominix
16:26 13.03.2017.

Pobijednik je na kraju onaj tko ima kracu kosu i dulje nokte ha ha ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije