Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Županji

Uhvaćeno deset ilegalaca iz Tunisa, Libanona i Afganistana

dunav granica
Marin Franov/Pixsell
05.06.2012.
u 10:45

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz Hrvatske

VINKOVCI – Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je da je tijekom večeri i noći s ponedjeljka na utorak otkriveno i uhićeno deset državljana Tunisa, Libanona i Afganistana koji su ilegalno ušli u Hrvatsku. Nedaleko od benzinske crpke u Županji policijska ophodnja zatekla je i uhitila jednog državljanina Tunisa i Libanona, a kod Lipovca, nedaleko od graničnog prijelaza Bajakovo, osam Afganistanaca. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz Hrvatske, određena zabrana ulaska i boravka u RH te pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Komentara 2

Avatar urbanjungle
urbanjungle
11:00 05.06.2012.

Kod Županje ? Pa da se policija samo prošeće oko pothodnika kod Mc Donaldsa pokupila bi ih 20 dnevno. Nemreš ih fulat.

TO
Toni50
11:09 05.06.2012.

Ništa od azila ? kakva smo to mi država i kako se to balkanski još uvjek vladamo., Uskoro kao EU čemo morati prihvačati izbjeglice iz prijateljskog Afganistana i drugih država.. Izdajica dolje piše gdje se nalaze izbjeglice .. misli naivnono da je policiji stalo da dans napravi sav posao pa da svi dobiju otkaze kao višak .. Uvjek treba posla ostavljati za godine decenije da se mirovina ostvari .. Zašto sudovi suci rade decenijama lovu vuku za najjednostavnije radnje zna se isplati se....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije