Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Uhvaćeni počinitelji 14 krađa

lisice
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.11.2013.
u 10:28

Obojica su uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

U Policijskoj postaji Vinkovci provedeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 18-godišnjakom iz Otoka, koje je rezultiralo sumnjom kako su počinili ukupno 14 kaznenih djela, navodi se u jutrošnjem redovitom izvješću Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Počinili su devet teških krađa, četiri krađe te jedno oštećenje tuđe stvari, koje su, prema rezultatima kriminalističkog istraživanja, počinili u vremenu od kraja listopada do 8. studenog ove godine na području Vinkovaca, Bošnjaka i Županje.

Ovaj je dvojac osumnjičen da je na devet osobnih vozila te na dva traktora prerezao crijevo za dovod goriva, a potom i otuđio gorivo. Iz jednog osobnog automobila otuđili su alat, s dva traktora otuđili su prednje utege, a u osobnom automobilu parkiranom u vikend-naselju Virovi, pokraj Bošnjaka, oštetili su ručice pokazivača smjera, a potom vozilo i ukrali.

Obojica su uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>> Dječak (12) mu se prišuljao i iz torbe mu ukrao novčanik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije