Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo ga otkrili

Uhvaćen nasilnik koji je pretukao radnika na parkiralištu u Poljudu

'policija1_Pixsell_Crn_0_Arh'
Pixsell
20.12.2011.
u 15:17

Riječ je 34-godišnjem Mariju K. iz Tribunja koji "nije mogao" čekati red na parkiralištu

Splitski policajci vrlo su brzo uspjeli pronaći agresivnog divljaka koji je preksinoć pretukao 38-godišnjeg Davora Š. iz Solina, radnika u naplatnoj kućici na parkiralištu kod bazena na Poljudu.

Riječ je 34-godišnjem Mariju K. iz Tribunja koji "nije mogao" čekati red na parkiralištu. Izletio je iz svog automobila Toyota Rav 4, provukao ruku kroz prozorčić naplatne kućice i nekoliko puta šakom u glavu udario Davora R. koji je od siline udaraca pao na pod i slomio nekoliko rebara.

Davor se liječi u splitskoj bolnici, a Mario K. zaradio je kaznenu prijavu zbog nanošenja teških ozljeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije