Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se motiv

Uhvaćen napadač na ženu iz Jakovlja, 'zatukao' je sjekirom

jakovlje,policija,pretučena starica (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
07.05.2013.
u 11:11

Iz policije doznajemo da je ranije tog dana 41-godišnji napadač Stjepan S. razbio prozore i vrata na kući kako bi si osigurao neometan bijeg, a u kuću se vratio između 22 i 22.30 sati te napao 77-godišnjakinju sjekirom.

Policija je otkrila počinitelja koji je u četvrtak navečer u Jakovlju teško ozlijedio 77-godišnju Đurđicu K.

Napad se dogodio u kući nesretne žene koja je živjela sama duže vrijeme. Iz policije doznajemo da je ranije tog dana 41-godišnji napadač Stjepan S. razbio prozore i vrata na kući kako bi si osigurao neometan bijeg, a u kuću se vratio između 22 i 22.30 sati te napao ženu sjekirom. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna, a žrtva je u teškom zdravstvenom stanju i liječnici se bore za njezin život. Motivi napada još se utvrđuju i nije poznato je li napadač u kakvom srodstvu sa 77-godišnjakinjom koju je napao.

Stjepan S. dosad nije kažnjavan zbog sličnih kaznenih djela, ali policiji je poznat otpije zbog krivotvorenja isprava. Kaznena prijava podnesena je Županijskog državnom odvjetništvu u Zagrebu.

>>Pretučena starica satima ležala s krvavim ranama i masnicama

Komentara 1

DU
Deleted user
21:28 06.03.2017.

eto opet poceli sa sjekirama kao u dobra stara vremena ,ljudi su uvijek govorili da ce se tradicija ponovit i je hvala bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije