Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrazili sućut

UHP se zahvalio preminulom prim. dr. Ivanoviću za sve što je činio za dobrobit pacijenata

Dragutin Ivanović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
03.10.2014.
u 14:09

- Mi u Udruzi hrvatskih pacijenata ostajemo vječno zahvalni za sve dobro što je činio za dobrobit svih oboljelih- piše u zahvali koju je potpisao predsjednik udruge Marijo Drlje.

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP) zahvalila se preminulom prim. dr. Dragutinu Ivanoviću za sve što je činio za dobrobit pacijenata te izrazila sućut njegovoj obitelji.

- Primili smo tužnu vijest o smrti primarijusa dr.Dragutina Ivanovića. Udruga hrvatskih pacijenata ga je na prijedlog oboljelih proglasila za najliječnika 2013. godine. Mi u Udruzi hrvatskih pacijenata ostajemo vječno zahvalni za sve dobro što je činio za dobrobit svih oboljelih- piše u zahvali koju je potpisao predsjednik udruge Marijo Drlje. 

>> Umro dr. Dragutin Ivanović 

>> Dr. Ivanović: Nisam dr. House, on radi sve što mu padne na pamet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije