Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jer se liječi u RH

UHP: Postupak ministrice Opačić je za pohvalu!

Milanka Opačić
Borna Filić/PIXSELL
26.02.2014.
u 13:39

Postupak ministrice Opačić je po nama u Udruzi hrvatskih pacijenata za pohvaliti, zbog toga što se odlučila liječiti u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu

Primjer ministrice Milanke Opačić koju se proteklih dana operirali liječnici iz KB Dubrava trebao bi biti putokaz svima na vlasti kad se razbole, poručuje predsjednik Udruge hrvatskih pacijenata Marijo Drlje. Postupak ministrice Opačić je po nama u Udruzi hrvatskih pacijenata za pohvaliti, zbog toga što se odlučila liječiti u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu (SJZS). Neposredno će na prvoj  crti vidjeti sve slabosti i sve što je dobro. Kada ozdravi, nadamo se da će se založiti preko vlade u jačanju SJZS kao općeg dobra Lijepe naše.

Ovakav postupak ministrice  Opačić, ne ulazimo u to je li možda imala neke pogodnosti, mogao bi biti poučan primjer i drugima na vlasti kada se jednom razbole da koriste SJZS jer bi to bio početak vraćanja povjerenja nas običnih smrtnika u bolji, kvalitetniji i dostupniji SJZS  poručuje M. Drlje.

>>Milanki Opačić operirana čeljust, oporavak će trajati 2-3 tjedna

Komentara 12

DE
denihr
14:17 26.02.2014.

neće ona ništa vidjeti.Ima poseban tretman u bolnici .

KR
KroničarHr
14:25 26.02.2014.

Sveca ti na sto su spali standardi i ktiteriji razslucnice izmedju dobra i zla, kada se javno izdaje priopcenje pohvale jer se politicarka sa traumom lijeci u zemlji?! Ja cesto ne razumijem uz najbolju volju je li se ovakvi istupii rade ozbiljno ili su pokusaj sarkazma na nezabiljezen nacin. Ja zelim gospodicnoj brz oporavak kao covjeku, pouzdano siguran da u zemlji imamo vrhunske kirurge za rekonstrjkciju svake traume, pa i vilice. Ali nikada necu zaboraviti njen intervju u Gloriji nazad nekoliko godina, u kojem je rekla da redovito ide na frizuru u Dubrovnik, nesvjesna da je takovo koristenje besplantnoga prijevoza CA bezobrazluk.

Avatar tituš
tituš
14:49 26.02.2014.

ma nemoj, a što bi to drugo trebala???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije