Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorderi

Uhitili vozače kamiona i automobila s tri promila alkohola

\'11.11.2010., Zagreb - Policijski sluzbenici Esmir Sabic i Josip Fister na terenu tijekom pojacanih aktivnosti nadgledanja prometa za Martinje i dane vikenda. Danijel Car na alkotestu. Photo: Davor V
Davor Višnjić/PIXSELL
27.08.2012.
u 10:09

Bez vozačke dozvole 22-godišnjak vozio je kamion, a do nesreće je došlo jer na raskrižju dviju ulica nije propustio osobni automobil

Vozač (32) iz Ivanovca priveden je na triježnjenje u policijsku postaju u Čakovcu nakon što je u nedjelju u 16.20 sati sa 3.02 promila alkohola u krvi izazvao prometnu nesreću u Gornjem Kuršancu.

Bez vozačke dozvole vozio je kamion u vlasništvu tvrtke iz Vučetinca, a do nesreće je došlo jer na raskrižju dviju ulica nije propustio osobni automobil varaždinskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak iz Trnovca Bartolovečkog. Nekoliko je osoba iz kamiona i automobila lakše ozlijeđeno.

Dva dana prije policija je uhitila još jednog vozača s tri promila alkohola u krvi, no on, pukom srećom, nije izazvao prometnu nesreću. Policija je u Strahonincu u petak u 16.35 sati zaustavila vozača iz Paraga i obavila alkotestiranje. Uređaj se zaustavio na brojci tri. Nakon što se otrijeznio, pušten je kući, a slijedi mu prekršajna prijava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije