Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko ju je oteo?

Uhitili vozača kombija, policija i dalje traga za malenom April

april jones
Screenshoot
Autori: kh/VLM, IČ/VLM
02.10.2012.
u 13:19

Policija je uhitila 46-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je povezan s nestankom djevojčice

Cijelu noć trajala je intenzivna potraga za petogodišnjom Britankom April Jones koja je posljednji put viđena u ponedjeljak navečer. Na nogama je policija i više od 200 stanovnika Machynlletha u Velikoj Britaniji koji su cijelu noć tragali za djevojčicom, no nažalost bez uspjeha.

Policija je uhitila 46-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je povezan s nestankom djevojčice.

– Uhitili smo muškarca izvan Machynlletha i nadamo se da će nam pomoći pri rasvjetljavanju cijelog slučaja – rekli su u policiji. Muškarac je uhićen nakon što je prijateljica djevojčice opisala vozača u čiji je kombi navodno ušla malena April.

>>Policija traga za 14-godišnjakinjom koja je ove godine nestala treći put

Pretražili su cijeli grad, a potragu su nastavili i danas. Sumnja se da je djevojčica oteta budući da je, prema riječima nekih svjedoka, viđena kako ulazi u kombi sive ili bijele boje. Prije no što je ušla u kombi, djevojčica se igrala s prijateljicom.

Kada se April navečer nije vratila kući, njezina majka pozvala je policiju. Očajna obitelj i prijatelji jako su se aktivirali i na Facebooku i Twitteru. Cijeli grad oblijepili su fotografijama malene April u nadi da će netko imati korisne informacije.

Muškarac je uhićen nekoliko kilometara od Machynlletha dok je hodao uz cestu. Policija je pronašla i njegov kombi, no malenoj April još uvijek nema ni traga.

Komentara 2

CH
chemica
13:35 02.10.2012.

Da, sigurno je još uvijek u gradu, a nije par stotina ili par tisuća kilometara dalje. Ne bih se kladio na malu. Ušla je u nepoznati kombi...Ajajaj. Za koji dan ćemo ih držati na lancu, ko cucke, samo da ih zaštitimo od bolesnika.

NO
Nož
16:43 02.10.2012.

Bio je sličan slučaj gdje su se igrale dvije djevojčice,došla babaroga i odvela jednu djevojčicu u kombi.Nakon nekog vremena su je pronašli mrtvu silovanu ispod teretnih kamiona.A ubojica nije nađen ako sam u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije