Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvaćen prijedlog

Uhićenom napadaču na Marića istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na ostale sudionike koje još traže

Bruno Marić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
14.10.2016.
u 13:57

Bruno Marić zadobio je više ozljeda po glavi i drugim dijelovima tijela

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva da se 22-godišnjem osumnjičeniku na napad na suca Brunu Marića odredi istražni zatvor s obzirom na to da postoji bojazan da će boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem, kako na sudionike kaznenog djela koji još uvijek nisu pronađeni tako i na svjedoke ovog kaznenog djela. Ujedno, drži kako postoji opasnost od ponovnog činjenja kaznenog djela.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Splitu ispitao je 22-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, priopćeno je.

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenik i po prethodnom dogovoru još najmanje četiri za sada nepoznate osobe ušli u restoran 11. listopada maskirani kapama, šalovima i kapuljačama te došli do oštećenika s nakanom da ga teško tjelesno ozljede. Udarali su ga metalnim cijevima, šipkama, metalnim nastavkom vatrogasnog crijeva, zatvorenim dlanovima ruku i nogu prijeteći mu da će ga ubiti, a kada je od zadobivenih udaraca pao na pod, nastavili su ga udarati rukama i nogama po cijelom tijelu. Marić je zadobio više raznih ozljeda po glavi i drugim dijelovima tijela koje predstavljaju laku tjelesnu ozljedu. U daljnjem postupanju osumnjičenike su spriječili gosti restorana.

Komentara 4

MA
marjanko
15:12 14.10.2016.

ako neće pjevati neka odguli par godina za drugare;-)

21
215794
18:30 14.10.2016.

Molim Vas objavite sliku tog napadaca tako da svi koji se nadju u njegovoj blizini znaju da se trebaju cuvati

GV
golub Vaso
14:16 14.10.2016.

još nije propjevao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije