Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija "zadar 4"

Uhićeni zbog preprodaje droge vrijedne oko pola milijuna kuna

droga
Pixsell
17.03.2010.
u 11:12

Dvojica osumnjičenika od ranije su evidentirani zbog teških krađa, zlouporabe droge, krivotvorenja i prijevara, a jedan od njih je u dva navrata zbog preprodaje droge deportiran iz Europske unije.

U koordiniranoj akciji PNUSKOK-a, PU zadarske i PU zagebačke kodnog naziva "Zadar 4" uhićena su trojica muškaraca u dobi od 42, 44 i 45 godina zbog sumnje da su na ilegalnom tržištu prepodavali drogu. Kod njih je zapljenjeno 762 grama kokaina i 842 grama hašiša.

Vrijednost zapljenjene droge procjenjuje se na 240 tisuća kuna, dok bi u uličnoj pretprodaji, navode u policiji, njezina vrijednost bila i pola milijuna kuna.

Dvojica muškaraca uhićeni su 15. ožujka u popodnevnim satima na području Zagreba, a jedan u Zadru. Prilikom uhićenja na području Jankomira jedan od njih je pokušao pobjeći pa su nad njim upotrebljena sredstva prisile, pri čemu je lakše ozlijeđen.

Na naplatnim kućicama Lučko jednan od osumnjičenih uhićen je 5. ožujka te je kod njega pronašeno 10 grama kokaina. Tijekom obrade pretažena su tri stana, tri auta te šest mobitela.

Osim droge, zaplijenjen je i pištolj marke crvena zastava te manja količina streljiva.

Osumnjičeni su odvedeni istražnom sucu uz kaznenu prijavu zbog sumnje u preprodaju droge.

Dvojica osumnjičenika od ranije su evidentirani zbog teških krađa, zlouporabe droge, krivotvorenja i prijevara, a jedan od njih je u dva navrata zbog preprodaje droge deportiran iz Europske unije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sultan46
sultan46
17:56 17.03.2010.

Hahhaha ovo na slici nije ni kakoain ni marihuana vec heroin i ima preko 5 kila..!!!!!

OB
-obrisani-
11:48 17.03.2010.

http://s7.gladiatus.us/game/c.php?uid=135888

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije