Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPLJAČKALI ZLATARNICU

Policija uhitila trojicu Rusa, pronašli i ukradeno zlato

pljačka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
13.11.2019.
u 06:50

Iznajmili su apartman u Podstrani, a pljačku su izveli profesionalno. Bili su obučeni u bijele kombinezone, šifru za rolo vrata su znali, izlog razbili, ušli s velikim torbama i za samo dvije minute "očistili" sve zlato iz vitrina i ladica.

Splitska je policija otkrila i uhitila osumnjičene za pljačku zlatarnice u Bosanskoj ulici. Pronađeno je i zlato.

Riječ je o trojici ruskih državljana. Iznajmili su apartman u Podstrani, a pljačku su izveli profesionalno. Bili su obučeni u bijele kombinezone, šifru za rolo vrata su znali, izlog razbili, ušli s velikim torbama i za samo dvije minute "očistili" sve zlato iz vitrina i ladica. Iz PU Splitsko-dalmatinske najavili su konferenciju za novinare na kojoj će otkriti detalje uspješno provedene istrage.

 

Komentara 32

MA
mateistina
08:08 13.11.2019.

Uh što će sada rusofili i srbi pa tko sme da hapsi ruse ,pa rusi nekradu,pa to se rusima podmeće.Najdraža su mi bila hapšenja rusa tjekom Domovinskog rata kada su naši branitelji uhitili desetak rusa koji su se borili na četničkoj strani pa su ti rusi ko pičkice plakali kada smo ih zarobili .

Avatar whitesox
whitesox
07:16 13.11.2019.

Bravo za policiju! Kad će početi hapsiti kapitalce iz vremena privatizacije?

Avatar southman
southman
07:29 13.11.2019.

Policija sve efikasnija u borbi sa kriminalom. Još da se pokrene obračun sa gospodarskim kriminalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije