Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENA TROJICA

Uhićeni mladići koji su Mamića i Prodanovića u Splitu dočekali pirotehnikom

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
22.06.2016.
u 18:25

Privedeni su 19-godišnjak, 21-godišnjak i 24- godišnjak za koje je utvrđeno da su 31. svibnja u Ulici Domovinskog rata, palili i bacali pirotehnička sredstva zbog čega je oštećeno osobno vozilo

Uhićena su tri mladića koja se sumnjiče da su ispred Prekršajnog suda u Splitu koncem prošlog mjeseca palili i bacali pirotehnička sredstva kad su na ročište dolazili Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović i tom su prilikom oštetili jedno parkirano vozilo.

Kako je u utorak priopćila  splitska policija,  privedeni su  19-godišnjak, 21-godišnjak i 24- godišnjak za koje je utvrđeno da su 31. svibnja u Ulici Domovinskog rata, palili i bacali pirotehnička sredstva zbog čega je  oštećeno osobno vozilo.  Policija je najavila da će zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom  nadležnom državnom odvjetništvu protiv uhićenih podnijeti kaznene prijave.

Trojica su bacali pirotehnička sredstva ispred Prekršajnog suda u Splitu kad su  prolazili Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović koji ga zastupa u sporu u kojem mu se sudi  zbog sukoba s  bivšim igračem Hajduka Ivom Begom  u loži na Poljudu 22. ožujka 2014,  tijekom derbija Hajduka i Dinama.

>> Incident u Splitu: Zdravka Mamića gađali bakljama i dimnim bombama!

>> Podnio ustavnu tužbu jer ne želi na sud u Osijek

Komentara 35

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:02 22.06.2016.

Čekam uhičenja ljudi koji su nacrtali "svastiku" to če biti prava vijest. Pozdrav dobrim ljudima

AO
admini_obrišite_si_mami
18:39 22.06.2016.

Po 2 godine zatvora pa da vidiš mira na ulicama kroz koju godinu...

MA
mak128
19:28 22.06.2016.

Da je ostojic ministar jos bi ih trazili??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije