Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićeni mladići koji su pljačkali po parku Maksimir

jakna
PUZ
24.11.2009.
u 11:22

Žrtvama su prilazili maskirani najlonkama te su im prijetili granama. Tražili su da im predaju mobitele i ručne satove te ostale vrijedne stvari koje su imali.

Zbog sumnje da su počinili pet razbojstava i jedno razbojstvo u pokušaju, policijski službenici IV. policijske postaje Maksimir priveli su četiri mladića, 16-godišnjaka, 17-godišnjaka i dvojicu 18-godišnjaka.

Sumnjiče se za jedno razbojstvo koje je počinjeno 23. listopada i ostala počinjena 20. i 21. studenoga u večernjim satima u zagrebačkom parku Maksimir.

Žrtvama su prilazili maskirani najlonkama te su im prijetili granama. Tražili su da im predaju mobitele i ručne satove te ostale vrijedne stvari koje su imali. Žrtve su im bili mladi parovi ili maloljetni mladići.

Tijekom zadnjeg pokušaja razbojstva dvojica počinitelja su uhićena. Jednog je uhitila policija dok su drugog zadržali građani do dolaska policije. Ostala dvojica otkrivena su i uhićena u kriminalističkoj istrazi.

Tijekom pretrage stanova osumnjičenika pronađeni su ukradeni mobiteli te se istraga nastavlja. Osumnjičeni su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu i nisu otprije poznati policiji.

Policija sumnja da postoji još žrtava i mole građane da se jave u najbližu policijsku postaju.

Ključne riječi

Komentara 3

DW
dr.who
15:06 24.11.2009.

Na žalost ništa od svega.Bit će pušteni vrlo brzo.Jan Jerković je pušten zbog gorih stvari.To nas uči povjest pravosuđa u Hrvata.

OB
-obrisani-
11:45 24.11.2009.

dobre pljeske podjelit od policije i roditelja.. a cuvat imena jer ce opet isplivat u buducnosti, nadam se ne na strasnije stvari...

ST
stefica50
12:37 24.11.2009.

Obavezno ih zatvoriti u popravni dom,sa velikom kontrolom ucenjem i radom,ne dozvoliti im puno da komuniciraju ,pa ce te vidjeti napredak ,kad im se pokaze da ne mogu oni raditi kako hoce ,da ima zakon ,koga se svi moramo pridrzavati**,aa ne ono pa znas mlad je*** ,ne ljudi su uvjek govorili da se grane savijaju ,dok su mlade ,tako i njima treba dati pod obavezno edukaciju ,ucenje i rad ,samo rad cini covjeka, covjekom, nadam se da ce pravosudje ,raditi pravedno svoj posao ,a ne ,kum za kuma ,ili kovetom ispunjenom eurima ispod stola,mozda su roditelji i protiv teskih kazni,i mozda ce biti povrijedjeni ,ali moraju znati ,da sa --cile ...mile ,od njihovog djeteta nika nece postati pravi i posteni covjek,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije