Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U autu s 263 g kokaina

Uhićeni Hrgovićev brat bio veća boksačka nada od njega. Otac: Svi smo ljudi od krvi i mesa

Policijska zapljena nakon uhićenja u Sesvetama
Foto: PU zagrebačka
03.06.2019.
u 18:57

Matija Hrgović proveo je iza rešetaka nakon što su ga policajci uhvatili dok je u automobilu u kojem se vozio s prijateljem Ivanom Kuretićem (26) prevozio 263 grama kokaina

Matija Hrgović (23) prošlu je subotu umjesto na svadbi starijeg brata, poznatog boksača Filipa Hrgovića, proveo iza rešetaka nakon što su ga policajci uhvatili dok je u automobilu u kojem se vozio s prijateljem Ivanom Kuretićem (26) prevozio 263 grama kokaina.

Njih dvojica u četvrtak kasno navečer vozila su se Sesvetama u VW-u koji pripada njihovoj poznanici kad su ih zaustavili tamošnji policajci. Ivan Kuretić, koji je vozio, smireno im je predao vozačku, ali policajac koji je došao do automobila u jednom je trenutku uočio da se ispod nogu Matije Hrgovića, koji se nalazio na suvozačkom sjedalu, nalazi paket omotan crnom vrpcom.

Kad ih je upitao: “Dečki, što vam je to?”, boksačev brat istrčao je iz automobila i počeo bježati, ali policajci su ga ubrzo stigli i stavili mu lisičine na ruke. Zbog sumnje da u obližnjoj kući koju njih dvojica povremeno koriste skrivaju još droge, policija je ishodila nalog za pregled, a tamo su pronašli 53 grama marihuane.

Obojica su kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a određen im je i istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela. Kuretić je otprije poznat policiji zbog dilanja, a Matijin policijski dosje do sada je bio čist.

Njegovi roditelji nisu željeli komentirati spomenuti događaj, a njegovi poznanici otkrivaju da je Matija bio perspektivniji boksač čak i od Filipa te je nakon samo šest mjeseci treniranja bio 3. na europskom kadetskom prvenstvu do 16 godina, ali je zbog zdravstvenih problema odustao od boksa.

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
23:25 03.06.2019.

Uhićeni Hrgovićev brat je kriminalac spreman potrovati tolike ljude i uništiti kako te ljude, njihove porodice i zajednicu. Hrgovićev brat, kao i generalov sin su ološ poput mnogih sličnih pa i onih koji ih brane. U nizu zemalja ovakovi ili nikada ne bi izašli iz zatvora ili bi bili pogubljeni. Ne zavaravajmo se humanošću jer se takovi likovi vode isključivo zaradom i briga njih za zlo što čine. Hoće li i ovaj put uskočiti Ministar?

GL
globalsolutions
20:36 03.06.2019.

Miki ostao bez dobavljača?

DU
Deleted user
23:00 03.06.2019.

Umjesto da se otac pokrije ušima daje ovakve izjave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije