Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im uspjelo

Uhićeni Bosanac, Rus i Austrijanac: Pronašli zanimljiv način za besplatnu vožnju

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.06.2019.
u 23:28

Trojac je 19. svibnja u večernjim satima u Salzburgu s vozila ukrao registarsku pločicu koju su potom montirali na svoj auto, kojim su se odvezli do beninske postaje u Hallwangu i nekoliko kanistera napunili dizelom pa zbrisali

Austrijska policija uhitila je trojicu lopova - 28-godišnjeg državljanina BiH-a, 16-godišnjeg Rusa i 15-godišnjeg žitelja Salzburga - koji su pobjegli bez plaćanja goriva na benzinskoj postaji.

Kako piše Radiosarajevo, trojac je 19. svibnja u večernjim satima u Salzburgu s vozila ukrao registarsku pločicu koju su potom montirali na svoj auto, kojim su se odvezli do beninske postaje u Hallwangu i nekoliko kanistera napunili dizelom.

Potom su pobjegli, no cijela varka nije im pomogla, policija ih je otkrila. Priznali su pljačku tijekom koje su ostvarili protupravnu korist od nekoliko stotina eura. Policija sada pregledava snimke drugih sličnih pljački kako bi otkrili je li kreativni trojac odgovoran za još neku krađu goriva.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju:

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar HajdukLika
HajdukLika
06:09 14.06.2019.

Znaš ovog: Pune ti Austrijanac, Rus i Bosanac gorivo. Hvali se Austrijanac, da je kod njih gorivo najjeftinije. Dođe Rus, pa tvrdi da nije, nego kod njih je najjeftinije. Pridruži im se Bosanac, pa kaže: “Bolan, nama Bosancima uvijek džabe! Al’ katkad čak uz beneficije. Dobiješ tri godine jesti, piti i noćiti džabe. U Zenici.”

IL
ilijan1a
06:30 14.06.2019.

Austrijanac se zove Ibrahim iz Tuzle

IL
ilijan1a
06:32 14.06.2019.

Ovo je vic o bosancu, rusu i austrijancu gde je gorivo najjeftinije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije