Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Uhićena dva muškarca u Zadru, sumnja se da su ukrali automobil

Ilustracija
Fran Rubil/PIXSELL/Ilustracija
24.04.2024.
u 11:40

Policijski službenici su 19. travnja u Zadru na gradskom predjelu Brodarica pronašli otuđeno vozilo te je na vozilu proveden očevid, nakon čega je vraćeno vlasniku.

Uhićena su dva Zadrana u dobi od 60 i 41 godinu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči ih se da su u vremenu od 16. do 18. travnja ove godine u Zadru na gradskom predjelu Arbanasi otuđili automobil zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka. Policijski službenici su 19. travnja u Zadru na gradskom predjelu Brodarica pronašli otuđeno vozilo te je na vozilu proveden očevid, nakon čega je vraćeno vlasniku. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenih  se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije