Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crni fondovi

Uhićena bivša šefica HDZ-ova računovodstva B. Pavošević

branka pavošević
VL
14.07.2011.
u 10:10

Pavošević je bila šefica računovodstva sve do povlačenja Ive Sanadera iz politike 2009. godine.

Zbog sumnje u zloporabu položaja jutros je uhićena Branka Pavošević, bivša šefica računovodstva HDZ-a te sadašnja vijećnica te stranke u Kloštar Ivaniću. Ona je već ranije ispitivana u sklopu USKOK-ove istrage o Fimi mediji i crnim fondovima vladajuće stranke. Pavošević je bila šefica računovodstva sve do povlačenja Ive Sanadera iz politike 2009. godine. Policija je danas pretraživala kuću i poslovne prostorije B. Pavošević, a zatim je dovedena u USKOK.

Hrvatska demokratska zajednica, nakon objave vijesti o uhićenju Branke Pavošević, oglasila se priopćenjem u kojem je navedeno da ona od 2009. nema nikakvog utjecaja na financije stranke. U priopćenju se navodi i da je financijsko poslovanje HDZ-a potpuno transparentno što, objašnjavaju, potvrđuje i izvješće objavljeno na njihovim internetskim stranicama.

“Hrvatska demokratska zajednica odlučno podržava samostalnost državnog odvjetništva, istražnih organa i sudstva u aktivnostima koje su usmjerene daljnjem raščišćavanju korupcije i organiziranog kriminala”, navodi se u priopćenju što ga je na adrese svih medija odaslalo tajništvo Hrvatske demokratske zajednice.

Komentara 100

OB
-obrisani-
23:07 14.07.2011.

zeitgeist Uvijek :-)

RO
rosa
10:24 14.07.2011.

Crni fondovi crnog HDZ-ea.

BL
Blizard
12:06 14.07.2011.

I USKOKU cemo uskociti ,! Virovali ,pred nama jeeeee!!uuueh !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije