Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narušeni odnosi

Uhićena 41-godišnjakinja: Prijetila i razbila vrata i prozore 81-godišnjaku kod Šibenika

Ilustracija
Foto: Fran Rubil/PIXSELL/Ilustracija
1/3
09.01.2024.
u 10:17

Osumnjičena je napravila materijalnu štetu u iznosu od oko nekoliko stotina eura

U policijskoj postaji Šibenik je provedeno i kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom osumnjičenom za prijetnju i oštećenje tuđe stvari na štetu 81-godišnjaka.

 - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičena dana 08. siječnja u mjestu Boraja, poradi narušenih odnosa, došla do kuće oštećenog 81-godišnjaka, kojom prilikom je oštećenom ozbiljno prijetila te tjelesnom snagom oštetila ulazna vrata i prozore, pri čemu je nastala materijalna šteta u iznosu od oko nekoliko stotina eura. Osumnjičena je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istaknula je Sanja Baljkas, glasnogovornica šibenske policije.

VIDEO Prometna nesreća u Zadru: U sudaru dva automobila jedan je završio na krovu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije