Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Uhićen zbog sumnje da je bludničio nad djevojčicom iz susjedstva

zlostavljanje
Arhiva VL
06.06.2010.
u 14:47

Prema informacijama iz policije, majka djevojčice je krajem prošloga tjedna slučaj prijavila policiji

“Nisam smjela ništa reći mami jer je bolesna i trudna pa sam se bojala da joj ne pozli. Zato sam to držala u sebi”, priča djevojčica (14) sa istoka Hrvatske o prijavi protiv Vukovarca (45) zbog bludničenja nad njom. Kaže da iživljavanje njihovog susjeda traje mjesecima pa ga je krajem prošloga tjedna prijavila policiji koja ga je privela istražnom sucu u Vukovaru.

- Tražio je da spava sa mnom. Svaku priliku je koristio da me dodiruje. Grozno mi je bilo i bojala sam se kako će sve to podnijeti majka, koja ima i rizičnu trudnoću. Na silu me ljubio, tražio da se skinem, a jednom se skinuo pokazujući mi svoj penis. Znao me često i udariti po glavi, te joj je prijetio da o svemu šuti jer će se inače pobrinuti da joj roditelje zatvore, a braću i sestre smjeste u dom, dok će nju usvojiti.

- Rekao mi je i da ću mu, kada postanem punoljetna, postati žena i da ću mu roditi dijete. Prijetio mi je noževima i govorio da ne smijem imati dečka jer će ga on ubiti, priča stidljivo dodajući da ipak nisu imali odnose. Njena majka ogorčena je jer su ona i suprug imali veliko povjerenje u njega te im se on stalno nudio da im pomogne na bilo koji način.

- Sad kad sve vratim malo unazad sjetim se da je on uvijek tražio da baš ona dođe po nešto ili da mu nešto donese. Ako bih poslala neko drugo dijete nije otvarao vrata. Nije imao djece i uvijek se nudio da bude na usluzi. Bili smo dobri a on nam učini ovako nešto, kaže žena koja se u sedmom mjesecu trudnoće, kada se sve doznalo, i potukla sa susjedom u kući koji je potom pobjegao.

Ključne riječi

Komentara 2

ZL
Zlatko72
10:22 07.06.2010.

ferdo zasto pises gluposti ako nisi pametan onda idi na ljecenje mentalno zaostao jadnik bas mi te je zao

KA
karlo69
15:56 06.06.2010.

..skupljam ja tako kartoni i naiđem na žaba. Uzmen kamen i krenem ka njoj, kad se žaba oglasi: \"Poštedi me i ispuniću ti 4 želje, ja sam magična žaba\". Ja se mislin nemam sta da izgubim, pa kažem: Želim da mi kuća bude kao Arkanova Želim da mi žena bude sisata kao Ceca i da mi se po celi dan diže na nju Želim da mi ćerka pobeli i da joj se udvara samo gospoda Želim da mi sin bude uspešan biznismen Dođem ja u cigamalu kad imam šta da videm, kuća ista kao Arkanova iz nje istrčava sisata ciganka, \'odma mi se dig\'o... Ispred kuće parkirani skupi automobili, udvarači došli da prose ćerku, ćerka skroz bela. Sin postao biznismen, izgradio kuću pored. Napijem se i legnem da spavam, sutra ujutro vidin da je sve i dalje tu. Krenem da tražim onu žabu da joj se nekako zahvalim. Preturam po onom đubretu i derem se iz sve snage, a nje nigde. Sedim tako očajan, već pao mrak kad eto žabe: Ž: šta se bre dereš C: pa evo došao sam da ti se zahvalim, stvarno nisi lagala Ž: ma nema veze, idi kući ajde C: ma ne, ja moram nekako da ti se zahvalim Ž: a da me kresneš? C: ma kako bre, gde? Ž: pa evo u usta recimo? C: pa dobro ajde! I nisam joj ubacio ni do pola kad se pretvori u tu devojčicu, časna reč druže sudija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije