Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija

Uhićen zbog pokušaja provale, pa osumnjičen i za dva razbojništva

bomba
Arhiva VL
21.05.2010.
u 11:57

Od provale u ljekarnu je odustao jer je posumnjao da su u blizini policajci koji su na nekim mjestima u gradu pojačali ophodnje nakon što su se zaredale provale.

SPLIT - Policija je u četvrtak zbog sumnje da je pokušao provaliti u ljekarnu Blatine uhitila Ivana P. (58), a nakon obrade osumnjičili su ga i za dva razbojništva u poštanskom uredu u Mosečkoj ulici, udaljenom samo nekoliko metara od njegova stana.

Od provale u ljekarnu je odustao jer je posumnjao da su u blizini policajci koji su na nekim mjestima u gradu pojačali ophodnje nakon što su se zaredale provale. Ivan P. uhićen je u Šimićevoj, nekoliko ulica dalje od ljekarne.

Policajci su imali dobar opis počinitelja za kojim su tragali i dovodili ga u vezu s razbojništvima počinjenima u ožujku u pošti. Kod njega su pronašli plinski pištolj kojim se najvjerojatnije poslužio da zastraši djelatnice. Uzeo je tada gotovo 30 tisuća kuna, a nakon kriminalističke obrade priveden je istražnom sucu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije