Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Uhićen zbog 47 provala i krađa. 'Zaradio' najmanje 457.000 kuna

lopov
Sanjin Strukić/PIXSELL
29.01.2020.
u 14:28

Policija je izvijestila da je rasvjetljavajući neka njegova nedjela utvrdila da je 2019. provaljivao u obiteljske kuće, vikendice i na gradilišta

Policija je uhitila i kazneno prijavila Senjanina (42) kojega sumnjiči za čak 47 provala i krađa u kojima je od ljeta 2015. do prošlog mjeseca 'zaradio' najmanje 457.000 kuna. Provalnik je otkriven u kriminalističkom istraživanju u koje se uključilo više policijskih postaja iz ličko-senjske i primorsko-goranske policijske uprave.

Osumnjičenik je uhićen te se kriminalističko istraživanje nastavlja, izvijestile su u srijedu policijske uprave iz Gospića i Rijeke, uz napomenu da je dio ukradenih predmeta pronađen i vraćen vlasnicima.

Policija je izvijestila da je rasvjetljavajući neka njegova nedjela utvrdila da je 2019. provaljivao u obiteljske kuće, vikendice i na gradilišta, gdje je ukrao ručni sat, nakit, mobitel, zračnu pušku, lovačku kameru, pikamer s radnog stroja, rasvjetna tijela kao i 1000 litara pogonskog goriva, te sa lugarnice lovačku kameru.

Tijekom provale u jednu trgovinu građevinskim materijalom navodno je otuđio brusilice, pile, čekić i 46 komada reznih ploča.

U 2015. je, primjerice, provalio je u automehaničarsku radionicu u Senju iz koje je otuđio elektrostarter za akumulator i novac, a potom i teretno vozilo koje je nakon što je iz njega otuđio razni automehaničarski alat ostavio na makadamskom putu.

U Žutoj Lokvi je 2016. provalio u jednu halu i ukrao kanistre s pogonskim gorivom i automobil koji je naknadno pronađen, doznaje se u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije